Sydhavnen

Sydhavnen bliver et mix af blandede boligstørrelser, blandet med butikker og café, placeret strategisk ved bebyggelsens primære indgange, dog i et begrænset omfang, der ikke udvander bylivet i den centrale gågade. 

Boligerne skal bidrage med lys, liv, stemning og tryghed, samtidig med synlige, imødekommende  byrum, der rækker ud om den omgivende by og inviterer indenfor. 

Det æstetiske greb er stærkt funderet i anslag fra Cold Hawaii Inland. Med beton og træ som primære materialer i facaden, gennem et enkelt formsprog, placerer det SYDHAVNEN i harmoni og samspil med de ambitiøse planer for en ny havnepromenade i Thisted.

Der er arbejdet en del med åbninger igennem bygningen såvel i øjenhøjde samt blikket kastet mod himlen. Optrapningerne i facaden samt åbningerne,  giver et godt overblik og tryghed ved at færdes i gårdrummet. 

De mange passager i bygningen samt torvet er strategisk placeret og akkompagneres af seværdige blomster og prydgræsser. En oase der giver ro og fryder øjet gennem de forskellige farver og årstider.

Derudover lægges der op til at opbygningen af haverne kan aftage store mængder vand fra oven.

Trappeforløbet mod fjorden indbyder til ophold og er ligeledes en passage for den blå vandlinje. Et trappeforløb der over hele året vil give et spændende og differentieret udtryk ved høj- og lavvande.

Du kan se meget mere om projektet og ledige lejligheder her

Fakta

Projekttype

Totalentreprise, Projektudvikling, Salg

År

2022

Beskrivelse

En oase tæt på by, natur og rekreative områder - omgivet af fjorden.
HBJ Henrik Bojsen Jensen

Ved spørgsmål, kontakt:

Henrik Bojsen Jensen
Mail: hbj@hbjprojekt.dk
Tlf.: 20 90 33 70